„100% Tilfredsheds Garanti“

14 dagers returrett og 1 års
garanti mod punktering

REGISTRÉR DIG HER !

GOODYEAR "100% MADE TO FEEL GOOD"-garanti

Din tilfredshed er vigtig for os!
Med GOODYEAR "100% MADE TO FEEL GOOD"-garanti på vores Goodyear personvognsdæk står du i en ren "win-win"-situation: Hvis du ikke er tilfreds med dine Goodyear personvognsdæk, ombytter vi til et tilsvarende produkt (ekskl. eventuelle ekstragebyrer) i henhold til nedenstående betingelser.

Resume af betingelserne

Kampagnen omfatter kun personvognsdæk købt og monteret hos en autoriseret Goodyear-forhandler/serviceleverandør, der er omfattet af "100% MADE TO FEEL GOOD"-garantien.

Du skal købe et sæt bestående af fire dæk af samme Goodyear-model og størrelse. Returnering eller ombytning af dæk, der er omfattet af garantien, skal ske inden for fjorten (14) dage fra den dato, hvor du købte dækkene.

Der skal udfyldes en returneringsrapport ved returneringen af dækkene. Denne skal udfyldes og underskrives af både dig og forhandleren. NB! Hvis forbrugeren ønsker at returnere dækkene skal han / hun aflevere: a) e-mail bekræftelse til online registrering, herunder dato, b) købsbevis (faktura/kvittering) og c) udfyldt ansøgningsskema (findes som online reigistering og skal printes ud og udfyldes, inden dækkene kan returneres til forhandleren, hvor forhandleren vil udfylde sin part i anmodningsformularen).

En og samme forbruger kan højst returnere et sæt af 4 dæk.

Hvis du vælger at få ombyttet dækkene til et tilsvarende produkt eller returnere dækkene, skal du ikke afholde monteringsomkostninger for skift til en anden dækmodel. Ekstraomkostninger for skift til en anden og dyrere dækmodel skal dog betales af dig.

Garantien dækker kun, hvis:

 • alle fire monterede dæk er af samme Goodyear-model.
 • de returnerede dæk ikke er slidt mere end 1 mm i forhold til den oprindelige slidbane.
 • de returnerede dæk ikke har fysiske skader (skrammer osv.), udover det som må forventes ved almindelig slitage.
 • anmodninger om returnering af dæk foretages senest 14 dage efter den oprindelige købsdato.
 • forhandleren sikre, at alle andre biltekniske problemer med relation til kørekomforten (vibrationer, støj, affjedringsproblemer) er løst, og at sådanne problemer ikke har indflydelse på beslutningen om at udskifte dæk.

Punkteringsgaranti: (gyldig i 1 år fra købsdatoen)

Punkteringsforsikringen dækker ikke i tilfældene angivet nedenfor, og dækket vil ikke blive erstattet, hvis:

 • Dæk allerede ændret af nogen art, så som repareret fra en punktering.
 • Dækskader opstår som følge af bilulykker, vandalisme, unormale vejforhold, uforsigtig kørsel, manglende overholdelse af anbefalet dækvedligeholdelse, tyveri, brand og brug af snekæder.
 • Dækskader kan blive repareret på et dækværksted (reparationsomkostningerne skal betales af slutbrugeren);
 • Dækket et blevet mønsteropskåret eller slangeløse dæk har fået slanger monteret i løbet af garantiperioden, eller slidbanedybden er mindre end 4 mm.
 • Dækket har været anvendt til racerløb.
 • Mindre end 4 dæk (fuldt sæt) er blevet købt af forbrugeren.

Hvert dæk kan kun erstattes én gang (ekskl. montering og andre tillægsomkostninger) og ROF (Run on Flat)-dæk er ikke omfattet af punkteringsgarantien.

Dine ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af "100% MADE TO FEEL GOOD"-garantien, herunder den 2-årige reklamationsfrist efter Købeloven. Uanset "100% MADE TO FEEL GOOD"-garantien kan du reklamere over ydelsen i sin helhed efter den relevante lovgivning. Garantien ydes af Goodyear Dunlop Tires Danmark A/S. Du skal som udgangspunkt reklamere over for forhandleren. En reklamation, der iværksættes over for den danske Goodyear repræsentant, sidestilles dog med reklamation over for forhandleren.

UHP

For at kunne udskifte dæk i henhold til betingelserne i Goodyears "“100% MADE TO FEEL GOOD” Guarantee ", skal forhandleren/kunden sikre, at alle andre biltekniske problemer med relation til kørekomforten (vibrationer, støj, affjedringsproblemer) er løst, og at sådanne problemer ikke har indflydelse på beslutningen om at udskifte dæk.

Goodyears særlige "100% MADE TO FEEL GOOD"-garanti gælder som tillæg til de almindelige vilkår og betingelser, som enten Goodyear Dunlop Tires eller din lokale Goodyear-forhandleren anvender. Kontakt venligst din Goodyear-forhandler, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Goodyear Dunlop forbeholder sig ret til når som helst og uden forudgående varsel at ændre reglerne og at annullere kampagnen og ethvert aspekt ved kampagnen.